1 de November de 2017 / Perdre Pes / No Comments

Dieta i exercici: claus per perdre pes

Com és comú a tot el món l’obesitat està guanyant la batalla, cada dia més persones a causa de problemes familiars, de treball, depressió i altres problemes cauen en aquest problema únic que podríem dir que abat a un 68% de la població mundial. La mala alimentació, la quantitat de begudes amb soda i greixos està perjudicant la salut de moltes persones. Ara que la mala educació alimentària i la manca d’aquest factor important com ho és l’exercici torna cada vegada més perillosa l’obesitat. Després d’un temps patint d’aquesta greu malaltia i d’aquest estil de vida em vaig adonar que era necessari donar-li un altre rumb a la meva vida.

Dietes per aprimar-se: Són la solució?

Vaig començar a entrar en dietes sanes per al meu cos però sense deixar de menjar, moltes persones deixen de menjar i fan dietes extremes que els fan perds nutrients en el seu cos que són vitals, més el cos pateix d’una debilitat danyant greument el teu cos. Però la meva dieta van ser molt diferent baixi la quantitat de greixos i sucres en el meu cos i passi a aliments i begudes naturals que millorarien en gran el meu cos pel que fa a salut i benestar.

Des de llavors vaig baixar 103 lliures de pes i el meu estat d’ànim va millorar, ara tinc molta més energia, els meus amics i amigues em posen molta més atenció i em donen suport. Però les dietes em van fer desitjar més per al meu cos i vaig començar a fer exercicis on el meu cos em va anar demanant més fins a arribar al ni vell que avui tinc.

Si jo puc, tú també pots perdre pes!

La meva intenció és contagiar amb el mateix desig que jo vaig tenir i al mateix temps enfortir el teu estat d’ànim sabent que si peses més de 300 lliures pots aconseguir-ho, només és qüestió de força de voluntat i amor per tu mateix. Sé que no és fàcil, per a ningú ho és! Però amb coratge i una ment disposada no importés el temps que prengui però baixessis de pes igual que jo ho vaig fer.

Crec que més ànim prendrien aquelles persones que potser estiguin a prop del seu pes ideal i el que vulguin baixar és unes poques lliures. Moltes persones es pregunten: Quin és el secret?, Què vaig fer per poder baixar tant de pes i en tan poc temps? Per això no hi ha secret ni formules fantàstiques, sinó que tu mateix faràs la màgia per poder assolir els teus objectius, l’únic que necessites és constància, força de voluntat, i coratge , tres aspectes molt importants que sense això no ho aconseguissis. Has de lluitar contra tu mateix i ser constant perquè el camí no és fàcil i tampoc et dic que no serà dur, quan vols alguna cosa has de lluitar per això. Jo passi per això i encara em segueix donant excel·lents resultats després del mes; sents el canvi i el teu cos comença a fer d’això una rutina i s’acostuma a aquest nou estil de vida ,jo ho aconsegueixi i és hora que tu també des aquest gran pas, en aquest moment et donaré la manera com ho vaig fer perquè tu també els facis de la mateixa manera.

Font: https://dietadimagrante.online