Category: Perdre Pes

1 de November de 2017 / Perdre Pes / No Comments

Dieta i exercici: claus per perdre pes

Com és comú a tot el món l’obesitat està guanyant la batalla, cada dia més persones a causa de problemes familiars, de treball, depressió i altres problemes cauen en aquest problema únic que podríem dir que abat a un 68% de la població mundial. La mala alimentació, la quantitat de begudes amb soda i greixos està perjudicant la salut de moltes persones. Ara que la mala educació alimentària i la manca d’aquest factor important com ho és l’exercici torna cada vegada més perillosa l’obesitat. Després d’un temps patint d’aquesta greu malaltia i d’aquest estil de vida em vaig adonar que era necessari donar-li un altre rumb a la meva vida.

Dietes per aprimar-se: Són la solució?

Vaig començar a entrar en dietes sanes per al meu cos però sense deixar de menjar, moltes persones deixen de menjar i fan dietes extremes que els fan perds nutrients en el seu cos que són vitals, més el cos pateix d’una debilitat danyant greument el teu cos. Però la meva dieta van ser molt diferent baixi la quantitat de greixos i sucres en el meu cos i passi a aliments i begudes naturals que millorarien en gran el meu cos pel que fa a salut i benestar.

Des de llavors vaig baixar 103 lliures de pes i el meu estat d’ànim va millorar, ara tinc molta més energia, els meus amics i amigues em posen molta més atenció i em donen suport. Però les dietes em van fer desitjar més per al meu cos i vaig començar a fer exercicis on el meu cos em va anar demanant més fins a arribar al ni vell que avui tinc.

Si jo puc, tú també pots perdre pes!

La meva intenció és contagiar amb el mateix desig que jo vaig tenir i al mateix temps enfortir el teu estat d’ànim sabent que si peses més de 300 lliures pots aconseguir-ho, només és qüestió de força de voluntat i amor per tu mateix. Sé que no és fàcil, per a ningú ho és! Però amb coratge i una ment disposada no importés el temps que prengui però baixessis de pes igual que jo ho vaig fer.

Crec que més ànim prendrien aquelles persones que potser estiguin a prop del seu pes ideal i el que vulguin baixar és unes poques lliures. Moltes persones es pregunten: Quin és el secret?, Què vaig fer per poder baixar tant de pes i en tan poc temps? Per això no hi ha secret ni formules fantàstiques, sinó que tu mateix faràs la màgia per poder assolir els teus objectius, l’únic que necessites és constància, força de voluntat, i coratge , tres aspectes molt importants que sense això no ho aconseguissis. Has de lluitar contra tu mateix i ser constant perquè el camí no és fàcil i tampoc et dic que no serà dur, quan vols alguna cosa has de lluitar per això. Jo passi per això i encara em segueix donant excel·lents resultats després del mes; sents el canvi i el teu cos comença a fer d’això una rutina i s’acostuma a aquest nou estil de vida ,jo ho aconsegueixi i és hora que tu també des aquest gran pas, en aquest moment et donaré la manera com ho vaig fer perquè tu també els facis de la mateixa manera.

Font: https://dietadimagrante.online

20 de April de 2017 / Perdre Pes / No Comments

Com l’osteopatia pot ajudar-nos a perdre pes

Sabies que l’osteopatia pot ajudar-te a perdre pes? Descobreix en el següent article, quins són els efectes positius d’aquesta teràpia en tractaments per aprimar-se.

Principis de l’osteopatia

Abans de començar, veiem una mica què és exactamente aquesta terapia. L’osteopatia és una medicina manual que pren el cos com un tot. Es basa en la creença que tots els sistemes del cos estan relacionats i, per tant, els trastorns en un sistema afecten el funcionament dels altres. L’osteopatia dóna solució a la causa del problema. El diagnòstic i el tractament perquè siguin segurs han d’estar realitzats per un osteòpata.

Com treballa l’osteopatia estructural

Com hem vist, l’osteopatia treballa sota la premissa que l’estructura òssia està estretament lligada a les funcions de l’organisme, de manera que a través de les manipulacions del terapeuta, es restableix la integritat estructural del pacient i amb això, la correcta funcionalitat del organisme en el seu conjunt, millorant així l’estat de salut general.

Els osteòpates manipulen l’estructura òssia però aquesta manipulació afecta no només al sistema mecànic i estructural, sinó també a òrgans i fluids interns.

Aquest article està centrar en com l’osteopatia actua a l’hora de perdre pes i no continuarem parlant sobre l’osteopatia des d’un punt de vista més general. Si necessites més información al respecte, pots consultar el següent enllaç: http://osteopatia10.com/estructural/, amb un article molt interesant sobre l’osteopatia estructural.

Com l’osteopatia et pot ajudar a perdre pes

Entre els molts beneficis que ofereix l’osteopatia a l’organisme, es destaquen els seus efectes per aprimar-se. L’osteopatia et pot ajudar a perdre pes, de manera directa i indirecta. Si tens un parell de minuts, et convido a descobrir com, en aquesta nota.

Les causes del sobrepès sovint no són evidents a simple vista. Qüestions com ara una mala postura o la manca de mobilitat poden ocasionar trastorns digestius que deriven en diferents patologies, fins i tot en obesitat.

Però… Com l’osteopatia et pot ajudar a perdre pes? A continuació trobaràs 3 efectes de l’osteopatia per aprimar-te:

Efecte digestiu:

La majoria de les persones amb sobrepès comporten alteracions digestives. Si és el teu cas, l’osteopatia pot ser la solució als teus problemes digestius, sovint originats en trastorns de la columna lumbar. El tractament osteopàtic adequat pot alliberar-te tant de digestions lentes, com de flatulències i restrenyiment.

Efecte hepatoprotector:

En forma similar, problemes a la columna cervical poden posar de manifest malalties hepàtiques que obstaculitzen els processos normals de depuració de l’organisme. És per això que el seu correcte diagnòstic i tractament pot resoldre també aquesta qüestió. Tingues en compte que el fetge és vital en la degradació dels greixos.

Efecte regulador del pes:

Finalment, les males postures i els problemes de mobilitat poden interferir amb la bona absorció dels nutrients. Aquests per altra banda, són necessaris per mantenir el metabolisme actiu, requisit indispensable perquè puguis controlar el teu pes.

Tractaments naturals per perdre pes

A més de l’osteopatia, hi ha altres disciplines naturals i que es consideren com alternatives que també poden ajudar-te a baixar de pes i controlar-lo. Pots combinar-les ja que són compatibles entre si:

Ioga:

El Ioga és una activitat física molt intensa i recomanada per aprimar-se. Coneix algunes de les millors postures que acceleren el metabolisme i t’ajudaran a cremar aquestes greixos acumulats en sectors difícils.

Auriculoteràpia per perdre pes:

L’auriculoteràpia és una tècnica que treballa estimulant les zones reflexes que existeixen en les orelles, mitjançant massatges i aplicant petites llavors o imants, que s’adhereixen mitjançant un petit pegat autoadhesiu i hipoalergènic. Aquest tractament pot servir-te per tractar diverses afeccions relacionades amb el sobre pes com l’ansietat o la compulsió pel menjar.

Acupuntura per baixar de pes:

Entre les moltes aplicacions que tenen les tècniques d’acupuntura xinesa, una de les més demandades en els últims temps és la d’utilitzar aquest mètode per aprimar i perdre pes. Coneix com són els tractaments i els seus beneficis.

L’osteopatia ajuda a corregir nombroses disfuncions de l’estructura òssia i l’aparell locomotor, així com altres dolències específiques de l’organisme. El nostre consell és que et posis en mans d’un expert. Com sempre, no desisteixis si no dones amb la persona idònia a la primera; busca fins que trobis a un o una terapeuta amb qui sentis comoditat i plena confiança.